Black Week mobilabonnemang

Är du på jakt efter en ny mobiltelefon och mobilabonnemang är det bra att passa på under Black Friday. Mobiloperatörerna brukar ha väldigt bra erbjudanden under black week, så det gäller att passa på. För att du ska slippa leta har vi gjort det åt dig och samlat alla erbjudanden för mobilabonnemang som gäller under Black Friday och Black Week. 

Kom ihåg att inte vänta för länge med att teckna nytt abonnemang då erbjudandet kan ta slut. Oftast är operatörernas erbjudande tidsbegränsade. Det innebär att vissa erbjudanden bara är giltiga under dagen de lanseras eller under veckan.

Black friday mobilabonnemang

Black Friday i Sverige 2023

Under Black Week dyker det upp nya kampanjer under mer eller mindre hela veckan. Med Black Friday som den stora finalen, det är då de erbjudandena för mobilabonnemang och telefoner brukar komma.  

Missar du att teckna nytt abonnemang under fredagen får du nya chanser veckan efter. Då börjar nämligen Cyber Monday och Cyber Week. Då brukar operatörerna också komma med bra erbjudanden för abonnemang. Cyber Monday startar 28 November.

Erbjudanden på mobilabonnemang under Black Friday

Alla mobiloperatörer kommer med bra erbjudanden på mobilabonnemang och mobiltelefoner under Black Week och Black Friday. Är du ute efter att hitta de bästa erbjudandet men utan att behöva surfa in på alla mobiloperatörers webbplatser och se vilka som erbjuder det bästa mobilabonnemanget? 

Vi förstår att du vill hitta alla erbjudanden för mobilabonnemang på en och samma plats. Voilá, här ovanför har vi samlat alla operatörers olika erbjudanden för veckan. Allt för att du ska spara tid och pengar. 

Beroende på dina behov och vad du vill betala kan du sortera de olika abonnemangen utifrån hur mycket surf du får, vad det kostar, om du är student, senior eller familj och sen listar vi det som passar dig och dina önskemål bäst. Enkelt, smidigt och lätt för dig att sortera bland alla abonnemang. 

Teckna nytt abonnemang under Black Friday och Black Week

Går du och funderar på att teckna ett nytt abonnemang är det ett perfekt tillfälle. Det är nu mobiloperatörerna kommer med billiga och kraftigt rabatterade kampanjer för nya mobilabonnemang och telefoner. Det är nu du kan spara pengar. 

Vanligtvis gäller kampanjpriserna för en begränsad period. Kolla därför vad priset på nya abonnemanget blir även efter att kampanjen löpt ut. Tecknar du ett abonnemang med en ny mobiltelefon är det ofta en bindningstid på mellan 12-36 månader. Allt beroende på hur mycket du vill betala. 

Hur mycket billigare är mobilabonnemang under Black Week?  

Minst halva priset är en vanlig rabatt på många mobilabonnemang under de första månaderna. Under veckan kommer det komma erbjudanden om allt mellan 10 procent rabatt upp till 90 procent rabatt på mobilabonnemang. 

Hur stor rabatt det är på mobiltelefoner är lite svårare då det beror på vilken telefon du är ute efter. Det vi vet är att du kommer hitta bra erbjudanden för mobiltelefonerna Apple och Samsung. Vi har samlat många rabatter och kampanjer för mobiltelefoner här ovanför.

Förbered dig inför Black Friday

Även om det kommer många fina erbjudanden är det viktigt att tänka på att allt som glimmar inte är guld. Vad ska man titta på för att inte bli lurad under Black Week? Vi har samlat de bästa tipsen för att du faktiskt ska få ut det mesta av alla erbjudanden under veckan.

  • Kolla upp priser. Några veckor innan Black Friday, kolla upp priser på olika abonnemang. På så sätt vet du säkert om priset är det samma eller om det faktiskt är ett bra erbjudande. 
  • Kolla över villkoren. Oavsett om du nyttjar erbjudanden i en fysisk butik eller online så kolla över villkoren för erbjudandet.
  • Handla smart. Jämför abonnemang för att teckna ett bra abonnemang och köp till telefon till det bästa priset. Många operatörer har rabatt på mobiltelefoner men vad är bäst? 
  • Google erbjudanden. Det är förmodligen därför du är här. Vi har samlat de bästa mobilabonnemangen för Black Week på ett och samma ställe

Vad är Black Friday och Black Week?

Black Friday är ursprungligen från USA och inträffar dagen efter Thanksgiving. Det är USA:s största shoppingdag fylld med mängder av reor och erbjudanden. Det är även starkt kopplad till Cyber Monday som startar måndagen efter. Det är också startskottet för julhandeln. Black Friday kom till Sverige runt 2013. Många butiker märkte då en kraftig försäljningen under denna dagen. De med erbjudanden upplevde en ännu större försäljning. Senare utvecklades Black Friday till Black Week där butiker har erbjudanden under hela veckan. Varje år slås nya köprekord för Black Friday. 2020 handlade svenskarna för 7,5 miljarder kronor med en prognos på runt 9 miljarder 2021.

När är Black Friday?

Black friday är alltid den fjärde fredagen i november. I år, 2022 är black friday fredagen den 25:e november.