Om oss

Bästabonnemang.se vill göra det lätt för dig att hitta rätt abonnemang som passar dig och dina behov. Vårt huvudfokus är att på ett enkelt sätt jämföra mobilabonnemang men vi erbjuder även jämförelser av ljudbokstjänster, streamingtjänster och mobiltelefoner.

Vilka står bakom Bästabonnemang.se?

Bästabonnemang är en fristående jämförelsetjänst för mobilabonnemang i Sverige. Vi som ansvarar för innehåll och jämförelser har en lång erfarenhet från telekombranschen och rådgivning. Vårt mål är att på ett enkelt sätt jämföra olika erbjudanden så att du som konsument kan hitta det du söker så snabbt som möjligt.


Vad innehåller sajten?

  • Djupgående analyser och opartiska recensioner – Vi har recenserat samtliga mobiloperatörer i Sverige och djupdykt i deras utbud.
  • Unika jämförelser & guider – Vår långa erfarenhet inom telekom ger oss en unik fördel att på ett enkelt och snabbt sätt jämföra och erbjuda våra besökare opartisk vägledning i val av olika abonnemang.
  • Alla abonnemang på samma ställe – Vi har samlat alla olika abonnemangstyper på denna webbplats. Allt på en och samma plats för att du ska slippa leta. Här kan du snabbt och enkelt jämföra mobilabonnemang, mobilt bredband eller streamingtjänster.

Opartisk jämförelse av abonnemang

Vi är en oberoende jämförelsetjänst där vårt fokus är att hjälpa dig hitta rätt. I våra listor kan du enkelt filtrera efter just det du vill ha. Oavsett om det gäller pris, surfmängd eller andra villkor.

Vårt mål är att alltid vara uppdaterade om de senaste erbjudandena och ge dig korrekt information.

Kontakta oss

Om du känner att någonting saknas eller behöver ytterligare rådgivning vad gäller val av abonnemang så kan du enkelt kontakta oss på mailadressen nedan. Vi försöker svara på alla mail inom 48 timmar.

E-postadress: info@bästabonnemang.se

Företagsuppgifter:
Constant Leads AB
Nya vägen 10
475 36 Kalvsund
org.nr: 559252-1503