Integritetspolicy

När du besöker oss på Bästabonnemang.se behöver du aldrig oroa dig för att vi aktivt samlar in några personuppgifter om dig. Det enda vi gör är att samla in anonym användardata som inte kan kopplas till dig som person. 

Den här informationen hjälper oss att utveckla vår webbplats. Det gör att vi kan erbjuda en ännu bättre tjänst för dig och andra besökare. 

Constant Leads AB, org nr. 559252-1503, driver bästabonnemang.se är personuppgiftsansvarig med ansvar att se till att behandlingen och lagringen av personuppgifter följer de regler som finns.

Anonym användardata

När du besöker vår webbplats registreras anonym information om hur du använder vår sajt i form av cookies och verktyget Google Analytics. Informationen som sparas går inte att koppla till dig som enskild person. Det kan därför inte heller räknas som personuppgifter. 

Vi samlar bland annat in information som: 

Platsinformation: användarens ungefärliga plats registreras. Det hjälper oss att förstå hur vi kan förbättra sajten, utveckla innehållet för att bättre passa den geografiska platsen och anpassa vår annonsering. 

Användarbeteende: vi samlar in data kring hur du använder bästabonnemang.se. Det gör att vi bland annat ser vilka sidor som besöks och hur länge du stannar. På så vis kan vi utveckla vårt innehåll till att bli ännu intressantare för dig.

Teknisk information: När du besöker vår webbplats registreras det via vilken typ av enhet du besöker oss med. Om det är via telefon, dator eller surfplatta. Det hjälper oss att utveckla vår sajt för att ge dig den bästa användarupplevelsen på just din enhet. 

Personuppgifter delas aldrig

Skulle du kontakta oss via e-post eller annat sätt sparas dina personuppgifter hos oss. Oroa dig inte, vi sparar och hanterar dina personuppgifter på ett säkert sätt. De personuppgifter vi fått sparas också endast under den tid som är nödvändigt för att sedan raderas. Personuppgifter säljs eller delas heller aldrig med någon annan.

Du har alltid rätt till dina personuppgifter

Du kan när som helst be om att få ta del av, radera och ändra de personuppgifter vi har om dig. Detta är givetvis helt kostnadsfritt. Det enda du behöver göra är att kontakta oss så hjälper vi dig.