Tele2 lanserar nya abonnemang

Tele2 obegränsad logotyp

Tele2 går från mobilabonnemang med fasta datamängder till att istället ha tre abonnemang med olika surfhastighet och obegränsad surf med 5G. Det är snabb, snabbare och snabbast. De behåller också två abonnemang med fast datamängd med 5 GB och 15 GB. 

Deras tidigare obegränsade abonnemang hette Obegränsat och kostade 569kr. Obegränsad surf är alltså inte något nytt för Tele2 men nu har de alltså valt att gå ett steg längre med att fokusera ännu mer på obegränsad data. Du får nu obegränsad surf men med tre olika hastigheter till ett billigare pris.

Nya mobilabonnemang hos Tele2:

  • Snabb 100 Mbit/s
  • Snabbare 250 MBit/s
  • Snabbast 1000 Mbit/s

Förutom fri surf och olika surfhastigheter får du även fria samtal, fria sms och mms inom Sverige. I abonnemangen snabbare och snabbast får du också tillgång till 1000 minuter att ringa utomlands med. Du kan ringa till vem du vill i över 60 olika länder inklusive länderna inom EU. 

Surfpott när du är utomlands

I abonnemangen finns en surfpott så du kan surfa gratis inom EU men också i 26 andra länder. 

Surfpott per abonnemang: 

  • Snabb – 30 GB/mån inom EU/EES
  • Snabbare – 40 GB/mån inom EU/EES + 40GB/mån i 26 andra länder
  • Snabbast – 50 GB mån inom EU/EES + 50 GB/mån i 26 andra länder

Det gör att du kan fortsätta lyssna på musik, poddar och streama som hemma. I snabbast ingår även ett abonnemang för din smartwatch och 21 streamade kanaler i deras egna app Tele2 Play. 

Alla abonnemangen tillåter att du kan välja det som ett familjeabonnemang. Det gör att hela familjen kan surfa obegränsat i bra hastigheter för bara 199 kronor per extra familjemedlem.

De nya abonnemangen Tele2 lanserar kan mycket väl skicka en signal till andra mobiloperatörer om en kommande förändring. Inte bara för Tele2 utan även för andra operatörer.

Klart är att Tele2 går i en riktning där de går över till obegränsad data och att det är hastigheten du får betala för. En förändring som kan jämföras med när samtal och sms inte längre var det du betalade för utan istället betalade för data.